martes, 17 de agosto de 2010

Al carrer!




Gràcia celebra la festa major amb actes populars, la participació de 17 carrers i places i amb 16 espais temàtics, a banda dels concursos, exposicions, la Gimcana i activitats esportives.
El proper 14 d'agost el pregoner d'enguany, el cuiner Isma Prados, donarà el tret de sortida de la festa major de Gràcia 2010.
Amb una programació cada any més familiar i diürna, 17 carrers i places s'engalanaran per celebrar la festa. A més, el Districte, la Fundació Festa Major i entitats i associacions de Gràcia han preparat un munt d'activitats en espais temàtics: la Plaça de la paraula (pl. Revolució), la Plaça del folk (pl. del Sol), la Plaça del swing (pl. del Diamant), la Plaça de les Dones del 36, la Biblioteca Vila de Gràcia, i les Nits del claustre (carrer del Sol), les Tardes clàssiques (parròquia Santa Maria de Gràcia), l'Espai Joanic (pl. Joanic), l'Espai Solidari (carrer Igualada), l'Espai de la dansa (La Caldera, Torrent d'en Vidalet, 43), l'Espai de la calma (El Cercle, carrer Santa Magdalena, 12), l'Espai de la gent gran (pl. del Poble Romaní), el Tasta Gràcia (pl. Manuel Torrente), entre d'altres.
I a més, un munt d'activitats populars, esportives, la gimcana, i concursos i exposicions.  

5 comentarios:

Ofelia Gasque Andrés dijo...

Y jo tan lluny¡!¡ Encara que com em sobra imaginació, ja estic sentin com ballo una rumba, el sabor d'una Estrella, la suor cobrint el meu cos, les converses a traves d'un somriure....mmmmm¡!¡
Que disfruteu molt.

Petons amb gracia**

ines dijo...

Pues no me entero mucho. ¿Es fiesta, fiesta? Es decir, como lo entendemos nosotros con orquesta, banda y baile? Creo que no. Um no sé si me enteraré mucho del libro, pero que conste que intentar si que lo intentaré.

Una Abraçada

Enric Batiste dijo...

Hola, Ofelia, sort que et sobra imaginació, perquè es difícil arribar a imaginar l'enorme quantitat de gent que circula per la festa aquest any. La veritat és que tot fa força goig!


Hola Inés, bienvenida. ¡Y tanto que es una fiesta fiesta!: 17 calles del barrio se han engalanado de arriba abajo, los vecinos han ido preparando a lo largo del año el "disfraz" de su calle con materiales reciclados para participar en un concurso donde todas tienen premio; en cada una de ellas hay actividades durante día y noche, con juegos, ágapes, orquestas, bandas, baile... y lo que se tercie; además, algunas plazas y espacios emblemáticos del barrio, se dedican a temas determinados, ya sean musicales (folk, swing, clásica..., o culturales (literatura, cine, danza...). En fin, se trata de una semana en la que la gente toma las calles.

Abraçades amb Gràcia

ines dijo...

Vaya... que envidia! Aqui más bien resolvemos todo con comer. Ya sabes, A festa do polbo (con b, la otra tendría más gracia) festa do carneiro ao espeto, do garbanzo, da lamprea, do marisco, etc. Coño! (ay, perdón) Que este é o pais da farta!

Habitaba un país delimitado
por la cercana costa de la muerte
y el jardín de la infancia, que ella nunca olvidó.

Otro mundo más cándido era el suyo.
Misterioso, por simple,
como un reloj de sol.

Gil de Biezma

Bicos

Fàtima T. dijo...

Hola, Enric
Visito cada any la vila de gràcia a les festes d'agost, i si hi ha una cosa que em crida sempre l'atenció és la creativitat que poden despertar aquestes coses que habitualment es llencen, com les botelles d'aigua mineral -l'element estrella d'aquestes darreres festes- o les xapes de les ampolles de cervesa. Una de les coses que m'ha cridat l'atenció d'aquestes darreres festes és l'abundància d'elements plàstics que s'han emprat per a immunitzar els ornaments a les pluges d'aquest mes.

Petons